Training

Diverse Hondentrainingen

Naast noodzaak om vaardigheden aan te leren is training met je hond ontzettend leuk! Elke hond en baas zijn anders dus het is belangrijk om te onderzoeken wat jij en je hond nodig hebben en leuk vinden!

Agility - Honden Training

Het is uiteraard belangrijk om uw hond vaardigheden bij te brengen waar jullie beide plezier aan zullen beleven. U wilt natuurlijk dat uw hond sociaal, vriendelijk en gehoorzaam is. Na het volgen van de puppy en gehoorzaamheidstrainingen in het eerste levensjaar is het belangrijk om ook na die periode door te trainen. Een hond ontwikkelt zich nog volop gedurende zijn hele leven.

Individuele traning

Vanuit Chantal’s Dog Company verzorg ik privé trainingen waarbij we op een leuke en relaxte manier werken aan diverse vaardigheden. Samen trainen met je hond is niet alleen leuk, maar het versterkt jullie band nog meer. U leert op de hond te vertrouwen en de hond op u. Deze basis zorgt voor rust, meer kennis en meer plezier!

We trainen op een tijdstip en locatie die voor u en uw hond het meest geschikt is!

Maatwerk training voor iedereen

Vooraf aan de training hebben we een telefonische intake waarbij we de wensen en behoeftes bespreken om zo de perfecte training samen te stellen. Denk hierbij aan;

  • Basis trainingen, zoals puppy coaching en gehoorzaamheid
  • Sport en Spel trainingen, zoals fun en focus training
  • Geur en Speur training, zoals zoekwerk, detectie en geur trainingen
  • Gedragstrainingen, zoals niet trekken, blaffen of uitvallen
  • Fysieke lichaamstrainingen, zoals oudere hond training of ontspannings- oefeningen.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer weten reserveer dan een training voor u en uw hond. Geef bij de inschrijving aan wat voor een hond u heeft en wat jullie eventueel al aan trainingen doen of gedaan hebben!