Uitlaat- & Uitdaagservices

Uitlaatservice & Uitdaagservice

Roedel (groeps) wandelingen

Chantal met de roedel
Chantal met de roedel

Individuele wandelingen

Sommige honden vinden het niet fijn of zijn (tijdelijk) niet in staat om met een grote groep honden mee te wandelen.  Of wellicht heeft u een pup, oudere, zieke of HR-hond in huis. Dat is geen probleem voor ons want de focus ligt juist op individuele uitlaatservice, wandelingen, uitdaging en aandacht.

Chantal’s Dog Company is gespecialiseerd in individuele wandelingen waarbij uw hond alle aandacht krijgt. Op deze manier kunnen wandelingen zo aangepast worden zodat u en uw hond maximaal plezier kunnen beleven.

Door middel van een individuele wandeling kan ik de hond tijdens de wandeling ook voldoende uitdagen. Dit is uiteenlopend van actieve inspanning, zwemmen, steppen en/of fietsen tot aan zoekspelletjes onderweg, ontspanningsoefeningen of bijvoorbeeld het oefenen van bepaalde vaardigheden of commando’s.

Draagt uw hond een gentle-leader/halti, muilkorf, tuig of andere kledij dan is dat voor mij geen probleem. Er zal altijd rekening gehouden worden met de wensen van u en uw hond.

uitlaatservice & uitdaagservice
Uitdaagservice

Wandelingen zijn vanaf 30 minuten te reserveren. Voor een tweede hond tijdens de wandeling worden geen extra kosten berekend.

Individuele uitlaatservice
Individuele aandacht

Reserveer