Over mij

Goedendag, leuk dat ik mijzelf kan voorstellen aan u!

Mijn naam is Chantal de Bruin en ik woon samen met mijn gezin in Rijswijk. Chantal de Bruin met Lola

Ik heb een Sociaal Pedagogische opleiding gevolgd en ben als hulpverlener werkzaam geweest bij diverse instanties voor zowel jeugd- als volwassenen zorg. Daarnaast heb ik jarenlang als vrijwilliger gewerkt in het dierenasiel. Naast mijn passie om met en voor mensen te werken heb ik altijd een groot hart voor dieren gehad en honden in het bijzonder.

In 2014 heb ik besloten om het roer om te gooien. Nadat ik de jeugdzorg heb verlaten, heb ik mij laten omscholen tot Kynologisch Instructeur. Ik heb diverse opleidingen gevolgd bij Martin Gaus, O&O, Silverlinde en DogVision. Daar heb ik oa diploma’s behaald voor professionele Hondenuitlaatservice, EHBO, Hondenmassage, Hersenwerk en Hoopers.

Iedere hond is anders

Mijn passie ligt bij het spel, sport en behendigheid waarbij baas en hond samen actief bezig zijn. Samen trainen met je hond levert plezier, geluk, kennis en liefde op. De gezamenlijke successen en mooie ervaringen die je met je hond beleeft, zullen jij en je hond niet meer vergeten!

Ik heb verschillende (werk)ervaringen opgedaan bij diverse hondenscholen. Dit om kennis te maken met allerlei methodes en aspecten uit de hondenbranche. Tezamen met mijn kernwaardes heeft dit geleidt tot een eigen visie in de omgang en begeleiding van honden. Door de hond en baas centraal te stellen en elke hond als een uniek individu te beschouwen krijgt iedereen de beste aanpak die er is.  Al snel zul je zien dat er een veilige en vertrouwde band ontstaat.

Honden zijn ook unieke individuen!

Ik heb ervaring met honden die moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen en ook voor hen ben ik bereikbaar. Door de juiste uitdaging te bieden op zowel fysiek als mentaal gebied kan elke hond in balans zijn of komen. Mocht er toch een gedragsdeskundige moeten worden ingeschakeld kan ik je hierbij helpen zodat ook na het consult de juiste weg voortgezet kan worden.

Nieuwsgierig geworden in het aanbod van dienstverlening of meer weten over mij? Kijk dan verder op deze website of neem contact op via info@chantalsdogcompany.nl

Martin Gaus Academie