Hersenwerk

Hersenwerk voor honden

Bij Hersenwerk zoeken honden naar iets lekkers of iets leuks in allerlei materialen en voorwerpen. De hond wordt gestimuleerd om zijn neus te gebruiken, maar ook om creatief te zijn als hij het lekkers of leuks niet direct kan bemachtigen.

Honden hebben naast lichamelijke beweging ook behoefte aan mentale uitdaging. Wanneer een hond mentaal niet voldoende wordt uitgedaagd kan hij zich gaan vervelen of zelfs ongewenst gedrag laten zien.

Hersenwerk heeft als uitgangspunt dat je het samen doet. Samen puzzelen, zoeken en onderzoeken. Dit kan op verschillende niveaus worden aangeboden en hoe vaker je je hond mentaal traint, hoe meer en uitdagender je te werk kan gaan. Het effect is dat jullie onderlinge band sterker wordt. Dit zal ook doorwerken in andere situaties. Het vertrouwen en de communicatie zal nog beter worden tussen jullie!

Hersenwerk met Lola

Leuk, actief, voor alle rassen, leeftijden en op meerdere niveaus inzetbaar!

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer weten reserveer dan een workshop Hersenwerk voor u en uw hond. Geef bij de inschrijving aan wat voor een hond u heeft en wat jullie eventueel al aan training doen of hebben gedaan.

Reserveer nu een workshop